Leverans

Leverans

Din beställning kommer att levereras måndag till fredag. Beställningar som görs på vardagar före kl. 12 kommer vanligtvis att behandlas och skickas samma dag. Beställningar som görs över en helg eller helgdag kommer att behandlas nästa arbetsdag.

Leveranstiden är 2-4 vardagar. Under särskilt hektiska perioder kan längre leveranstider förekomma.

Vi kan inte erbjuda leverans på ett specifikt datum eller klockslag eftersom alla beställningar behandlas i kronologisk ordning.

Observera att vi endast skickar till privat- eller företagsadresser och inte till postboxar.

Om paketet inte hämtas i tid vid leveransplatsen kommer du som kund att vara ansvarig för att täcka eventuella returkostnader när varan skickas tillbaka till vårt lager.

Om du fortfarande önskar få varan levererad, kommer du som kund även att vara ansvarig för att täcka fraktkostnaderna för att ta emot varan igen.

Leveranspriser och tider Vi levererar över hela Danmark förutom till Grönland och Färöarna. Leveranstiden är normalt 2-4 vardagar.

  • Postnord Hem SEK 99,00 
  • Postnord Paketbox SEK 59,00

Det är fri frakt på alla beställningar över SEK 749,00 till Postnord Paketbox. Gratis leverans läggs automatiskt till när du placerar din beställning, om beställningsbeloppet uppfyller villkoren för gratis frakt.